آموزش بدنسازی

طرز تهیه چیزکیک کدو تنبل فوق العاده

با نزدیک شدن به فصل پاییز، وقت آن است که به دنبال دستورهای طعم دهنده کدو تنبل باشیم. و چه چیزی بهتر از یک چیزکیک دسر کدو تنبل است که هم خوشمزه است و هم با ظاهر پاییزی خود حس و هوای پاییز را به خانه شما می آورد؟ این چیزکیک کدو تنبل با پوسته بیسکویت graham ترد و مغز کدو تنبل خامه ای و لطیف به اصالت نزدیک است. دستور تهیه آن نیز ساده و بدون دردسر است و برای هر مهمانی یا دورهمی پاییزی مناسب است.

مواد لازم برای پوسته بیسکویت گراهام:

  • 1 3/4 فنجان بیسکویت گراهام آسیاب شده
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/4 فنجان کره ذوب شده

مواد لازم برای مواد میانی چیزکیک:

  • 2 پوند کدو تنبل پخته شده و پوره شده
  • 3 بسته پنیر خامه ای (24 اونس)
  • 1 3/4 فنجان شکر سفید
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی

طرز تهیه:

پوسته بیسکویت گراهام:

فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید. یک کف قالب کمربندی 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

بیسکویت گراهام آسیاب شده، شکر قهوه ای و کره ذوب شده را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. مخلوط را کف قالب آماده شده بریزید و با استفاده از کف لیوان یا کفگیر سیلیکونی آن را به طور مساوی در کف قالب فشار دهید. برای 10-12 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی شود و سفت شود، بپزید.

مواد میانی چیزکیک:

پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی هم بزنید تا زمانی که نرم و سبک شود. پوره کدو تنبل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

شکر، تخم مرغ، ادویه کدو تنبل، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بیش از حد هم نزنید.

مونتاژ چیزکیک:

مواد میانی چیزکیک را روی پوسته آماده شده بریزید. روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

پخت چیزکیک:

چیزکیک را به مدت 45-50 دقیقه یا تا زمانی که وسط آن کمی سفت شود بپزید. اجاق را خاموش کنید و درب فر را کمی باز بگذارید تا چیزکیک به آرامی خنک شود.

چیزکیک را به مدت 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

سرو چیزکیک:

چیزکیک سرد شده را از یخچال خارج کنید. روی آن را با خامه زده شده، کارامل یا هر تاپینگی دیگر به سلیقه خود تزیین کنید.

از چیزکیک خوشمزه کدو تنبل خود لذت ببرید!

سلام به همه کدو حلوایی دوستان عزیز!

فصل پاییز نزدیک است و این یعنی زمان کدو تنبل! پس بیایید با هم یک چیزکیک کدو حلوایی فوق العاده خوشمزه درست کنیم که هم دستور پختش آسونه و هم طعمش درجه یکه.

مواد لازم برای پایه:

200 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده

75 گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای فیلینگ:

450 گرم کدو حلوایی پوره شده

250 گرم پنیر خامه ای

1 قوطی شیر عسلی

2 عدد تخم مرغ بزرگ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1/2 قاشق چایخوری ادویه کدو حلوایی

به دنبال یک دسر پاییزی خوشمزه و ساده هستید؟ این چیزکیک کدو تنبل فوق العاده را امتحان کنید، که مطمئناً هم خانواده و هم مهمانانتان را خوشحال خواهد کرد.

درست کردن این چیزکیک بسیار آسان است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد. پس چه چیزی بهتر از یک دسر کدو تنبل برای یک روز سرد پاییزی؟

مواد لازم:

برای پوسته:

1 و 1/2 پیمانه بیسکویت گراهام، خرد شده
1/4 پیمانه شکر گرانول
1/4 پیمانه کره ذوب شده

برای فیلینگ:

15 اونس کدو تنبل پوره شده
1 و 1/2 پیمانه شکر گرانول
یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1/2 قاشق چایخوری پودر جوز هندی
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 و 1/2 پیمانه پنیر خامه ای، دمای اتاق
1 و 1/2 پیمانه خامه ترش، دمای اتاق

دستورالعمل ها:

برای پوسته:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف یک قالب 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

بیسکویت های گراهام، شکر و کره ذوب شده را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید. مخلوط را به کف قالب آماده شده فشار دهید تا یک پوسته یکنواخت ایجاد شود.

قالب را به مدت 10-12 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که پوسته کمی قهوه ای شود. از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

برای فیلینگ:

در یک کاسه بزرگ، کدو تنبل، شکر، آرد، دارچین، زنجبیل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. پنیر خامه ای و خامه ترش را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شوند هم بزنید.

مخلوط را روی پوسته سرد شده بریزید و به مدت 60-75 دقیقه یا تا زمانی که وسط چیزکیک هنوز کمی بلرزد، بپزید. بگذارید چیزکیک کاملا خنک شود، سپس به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا سفت شود.

چیزکیک کدو تنبل خامه ای و خوشمزه شما آماده سرو است! نوش جان.

در این روزهای پاییزی، چه چیزی بهتر از یک چیزکیک کدو تنبل خوشمزه و خانگی؟ در این مطلب، دستور العملی ساده و مرحله به مرحله برای تهیه یک چیزکیک کدو تنبل فوق العاده را ارائه می دهیم.

مواد لازم برای پایه:

مواد لازم:

• ۲ فنجان بیسکویت گراهام له شده

• ¼ فنجان کره آب شده

مواد لازم برای لایه میانی:

لایه میانی:

• ۲ بسته (۸ اونس) پنیر خامه ای، در دمای اتاق

• ¾ فنجان شکر

• ۱ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

• ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

• ۲ عدد تخم مرغ بزرگ

• ۱ فنجان پوره کدو تنبل

• ½ قاشق چایخوری دارچین

• ¼ قاشق چایخوری جوز هندی

• ¼ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

با نزدیک شدن به پاییز، کدو تنبل به همه جا سرک می کشد. اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و پاییزی هستید، چیزکیک کدو تنبل فوق العاده را امتحان کنید.

این چیزکیک ترکیبی از خامه ای بودن پنیر خامه ای، ادویه های گرم کننده پاییز و طعم شیرین کدو تنبل است. در اینجا دستور العمل طرز تهیه این چیزکیک خوشمزه را آورده ایم:

مواد لازم:

برای پوسته:

– 1 بسته (150 گرم) بیسکویت کرم دار آسیاب شده

– ⅓ پیمانه (80 گرم) کره ذوب شده

برای فیلینگ:

– 1 پوند (450 گرم) پنیر خامه ای نرم شده

– 1 و ½ پیمانه (300 گرم) شکر

– 2 عدد تخم مرغ بزرگ

– 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

– 1 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده

– ½ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده

– 1 فنجان (240 میلی لیتر) پوره کدو تنبل

برای تاپینگ:

– 1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه ترش

– ⅓ پیمانه (80 گرم) شکر

– 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

– دارچین آسیاب شده برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه:

پوسته:

– فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

– بیسکویت های آسیاب شده و کره ذوب شده را در یک کاسه متوسط ​​ترکیب کنید.

– مخلوط را به یک قالب مخصوص فنری 23 سانتی متری منتقل کنید و با دست آن را به طور یکنواخت در کف قالب فشار دهید.

– برای 10-12 دقیقه در فر بپزید تا پوسته طلایی شود.

فیلینگ:

– در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و پفکی شود.

– تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

– وانیل، دارچین و جوز هندی را اضافه کرده و هم بزنید.

– پوره کدو تنبل را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

– فیلینگ را روی پوسته پخته شده بریزید.

تاپینگ:

– در یک کاسه کوچک، خامه ترش، شکر و وانیل را با همزن دستی بزنید.

– تاپینگ را روی فیلینگ بریزید.

– به مدت 50-60 دقیقه یا تا زمانی که مرکز چیزکیک تقریباً سفت شود، در فر بپزید.

چیزکیک را به مدت 6-8 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سفت شود.

چیزکیک کدو تنبل فوق العاده شما آماده است! قبل از سرو، می توانید آن را با دارچین آسیاب شده تزئین کنید.

سلام به خوانندگان عزیز!

امروز در خدمت شما هستیم تا طرز تهیه یک چیزکیک کدو تنبل فوق العاده خوشمزه و پاییزی را آموزش دهیم. این چیزکیک با بافت نرم و لطیفش و عطر و طعم گرم و دلنشینش، مطمئناً مورد علاقه همه خواهد شد.

مواد اولیه برای پایه بیسکویت:

بیسکویت دایجستیو: ۱۵ عدد آسیاب شده

کره ذوب شده: ۶ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای: ۲ قاشق غذاخوری

مواد اولیه برای لایه کدو تنبل:

پوره کدو تنبل: ۳ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

پنیر خامه ای: ۱ و ۱/۲ بسته (۳۴۰ گرم)

تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

دارچین آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه پایه بیسکویت:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

در یک کاسه بزرگ، بیسکویت های آسیاب شده، کره ذوب شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

مخلوط را در قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری ریخته و با پشت لیوان فشار دهید تا یک لایه یکنواخت ایجاد شود.

قالب را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پایه سفت شود.

طرز تهیه لایه کدو تنبل:

در یک کاسه بزرگ، پوره کدو تنبل و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

پنیر خامه ای را به مخلوط اضافه کنید و بزنید تا صاف و کرمی شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب بزنید.

وانیل، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید و مخلوط کنید.

طرز تهیه چیزکیک کدو تنبل فوق العاده

چیزکیک کدو تنبل یکی از بهترین دسرهای فصل پاییز است که طعم دلنشین و بافت لطیفی دارد. این دستور پخت به شما کمک می کند تا یک چیزکیک کدو تنبل فوق العاده خوشمزه و چشم نواز درست کنید.

مواد لازم:

برای پوسته:

  • بیسکویت دیجستیو خرد شده: 1 1/2 فنجان
  • کره آب شده: 1/4 فنجان
  • شکر قهوه ای: 1/4 فنجان

برای فیلینگ:

  • پوره کدو تنبل: 2 فنجان
  • پنیر خامه ای: 16 اونس (453 گرم)
  • شکر: 1 1/2 فنجان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 1/2 فنجان
  • ادویه جات کدو تنبل: 2 قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل:

پوسته:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، بیسکویت دیجستیو خرد شده، کره آب شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
  3. مخلوط را به یک قالب کمربندی گرد 9 اینچی منتقل کنید و به طور یکنواخت در کف و کناره ها فشار دهید.
  4. به مدت 10-12 دقیقه بپزید تا پوسته طلایی و سفت شود.
  5. بگذارید کاملا خنک شود.

فیلینگ:

  1. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و سبک شود.
  2. شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط صاف و کرکی شود.
  3. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر کدام خوب هم بزنید.
  4. پوره کدو تنبل، شیر، ادویه جات کدو تنبل و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

پخت:

  1. فیلینگ را به پوسته خنک شده منتقل کنید و سطح آن را صاف کنید.
  2. در یک کاسه با آب جوش، قالب کیک را قرار دهید (روش بن ماری) تا از ترک خوردن جلوگیری کنید.
  3. به مدت 50-60 دقیقه یا تا زمانی که مرکز چیزکیک به راحتی تکان نخورد، بپزید.
  4. بگذارید کاملا در قالب خنک شود.
  5. به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

از چیزکیک کدو تنبل فوق العاده خوشمزه خود لذت ببرید!

سلام به همه آشپزان خوش ذوق! امروز میخوام یه دستور فوق العاده برای چیزکیک کدو تنبل بهتون یاد بدم. این دسر خوشمزه و پاییزی حتما به یکی از دسرهای محبوب شما تبدیل میشه.

مواد لازم برای پوسته:

پوسته ترد

• 1 و 1/3 پیمانه آرد همه منظوره

• 1/2 قاشق چایخوری نمک

• 1/2 پیمانه کره سرد و خرد شده

• 1 عدد تخم مرغ بزرگ

مراحل تهیه پوسته:

• فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

• در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

• خمیر را به شکل یک توپ درآورده و در پلاستیک بپیچید. به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

• خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قرار داده و به ضخامت 1/8 اینچ باز کنید. خمیر را داخل قالب تارت 9 اینچی قرار دهید و لبه های آن را فشار دهید.

• خمیر را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.

• پوسته را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

مواد لازم برای مواد فیلینگ:

فیلینگ کدو تنبل

• 2 پوند کدو تنبل (پوست کنده و خرد شده)

• 1 و 1/2 پیمانه شکر گرانول

• 2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

• 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده

• 1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

• 1/4 قاشق چایخوری نمک

• 3 عدد تخم مرغ بزرگ

• 1 و 1/2 پیمانه خامه ترش

• 1/2 پیمانه شیر

• 1/4 پیمانه کره ذوب شده

• 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

مراحل تهیه فیلینگ:

• کدو تنبل را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی آن آب بریزید تا سطح کدو تنبل پوشیده شود. بجوشانید تا کدو تنبل نرم شود، حدود 15-20 دقیقه.

• کدو تنبل را آبکش کرده و بگذارید خنک شود. پوره کدو تنبل را با استفاده از چنگال یا غذاساز تهیه کنید.

• در یک کاسه بزرگ، شکر، دارچین، جوز هندی، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.

• تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید. خامه ترش، شیر، کره ذوب شده و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

• پوره کدو تنبل را اضافه کرده و هم بزنید تا با مواد دیگر یکدست شود.

• فیلینگ را روی پوسته آماده شده بریزید و چند بار به قالب ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج شوند.

• چیزکیک را به مدت 50-60 دقیقه یا تا زمانی که مرکز آن کمی ببندد بپزید.

• چیزکیک را از فر خارج کرده و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال خنک شود.

• قبل از سرو، با خامه فرم گرفته یا آجیل خرد شده تزیین کنید.

نوش جان!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا