کیک برانچ با آموزش خامه کره ایتالیایی Man About Cake با جاشوا جان راسل
آیا آماده امتحان یک دستور آشپزی خوشمزه و جذاب هستید؟ در این آموزش آشپزی، استاد آشپزی جاشوا جان راسل دستور تهیه کیک برانچ لذیذ را با دستور خامه کره ایتالیایی به شما آموزش می دهد.
مواد لازم برای کیک برانچ:
- 2 فنجان آرد کیک
- 2 قاشق چایخوری پودر پخت
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان کره بدون نمک، نرم شده
- 2 فنجان شکر دانه ریز
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان شیر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای تهیه خامه کره ایتالیایی:
مواد لازم:
- 2 فنجان شکر
- ¼ فنجان آب
- 6 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
- ¼ قاشق چایخوری کرم تارتار
- 1 پوند کره بدون نمک، سرد و به صورت مکعبی برش داده شده
طرز تهیه کیک برانچ:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک قالب گرد 9 اینچی یا یک قالب لوله ای را چرب کرده و آردپاشی کنید. در یک کاسه متوسط، آرد، پودر پخت و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب بزنید. مخلوط مواد خشک را به طور متناوب با شیر و وانیل به مخلوط کره اضافه کنید، با مواد خشک شروع کرده و با مواد خشک به پایان برسانید. به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که خمیر سبک و پفکی شود، بزنید.
خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید و 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، بپزید. بگذارید کیک در قالب روی توری سیمی خنک شود.
طرز تهیه خامه کره ایتالیایی:
در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بپزید و مرتباً هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط به حالت جوش بیاید. حرارت را کم کنید و بدون هم زدن به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که شربت به مرحله نخ به حرارت بالا برسد، بگذارید بجوشد (300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد).
در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا سفت شود. به تدریج شربت داغ را هنگام هم زدن مداوم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خامه سفت و براق تشکیل شود و به دمای اتاق برسد.
در یک کاسه بزرگ جداگانه، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا سبک و پفکی شود. خامه کره ایتالیایی را به تدریج به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد، خامه کره را روی آن بمالید و سرو کنید.
کیک برانچ با آموزش خامه کره ایتالیایی از Man About Cake با جاشوا جان راسل.
این آخر هفته، یک کیک برانچ خوشمزه با دستور خامه کره ایتالیایی Man About Cake با جاشوا جان راسل درست کنید.
مواد لازم برای کیک:
1 و 1/2 فنجان آرد همه منظوره
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان کره بدون نمک، نرم شده
1 و 1/2 فنجان شکر دانه ریز
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 فنجان شیر
مواد لازم برای خامه کره ایتالیایی:
1 فنجان شکر دانه ریز
1/4 فنجان آب
3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
1 و 1/2 فنجان کره بدون نمک، نرم شده
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت سبک
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورالعمل های کیک:
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کف یک قالب 23 سانتی متری را چرب کرده و آردپاشی کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کوچک الک کنید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و کرکی شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از هر کدام خوب بزنید.
عصاره وانیل را اضافه کنید.
مواد خشک را به تدریج به مخلوط کره اضافه کنید، در حالی که به طور متناوب شیر را اضافه کنید تا خمیری نرم تشکیل شود.
خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید.
به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می رود تمیز خارج شود، بپزید.
کیک را از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را روی یک توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.
دستورالعمل های خامه کره ایتالیایی:
در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را بجوشانید تا زمانی که شربت به دمای 115 درجه سانتیگراد یا 240 درجه فارنهایت برسد.
سفیده تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا سفت شود.
به تدریج شربت داغ را در سفیده تخم مرغ بریزید، در حالی که همزمان هم می زنید.
هم زدن را ادامه دهید تا خامه کره سفت و براق شود و حدود 5 تا 7 دقیقه طول بکشد.
کره نرم شده، شربت ذرت و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
از خامه کره برای روکش کیک استفاده کنید.
کیک برانچ با آموزش خامه کره ایتالیایی Man About Cake با جاشوا جان راسل
در این آموزش، جاشوا جان راسل، نانوای ماهر Man About Cake، طرز تهیه یک کیک برانچ خوشمزه با خامه کره ایتالیایی را به ما آموزش میدهد.
مواد لازم
برای کیک:
- 118 گرم کره بدون نمک، نرم شده
- 2 پیمانه (240 گرم) شکر
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 و 1/2 پیمانه (300 گرم) آرد همه منظوره
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 پیمانه (240 میلی لیتر) شیر
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
برای خامه کره ایتالیایی:
- 1 و 1/2 پیمانه (180 گرم) شکر
- 1/4 پیمانه (60 میلی لیتر) آب
- 5 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
- 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
- 1 و 1/2 پیمانه (180 گرم) کره بدون نمک، نرم شده
طرز تهیه
برای کیک:
- فر را تا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- قالب کیک 23 سانتیمتری را با کره چرب کرده و آردپاشی کنید.
- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در کاسه دیگری، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
- شیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
- به طور متناوب مواد خشک و تر را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
- مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان فرو رفته در مرکز کیک تمیز بیرون بیاید، بپزید.
- اجازه دهید کیک در قالب کمی خنک شود، سپس روی یک توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود.
برای خامه کره ایتالیایی:
- در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- به آرامی هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود و یک شربت غلیظ تشکیل شود.
- در یک کاسه تمیز، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی بزنید تا سفت شوند.
- به تدریج شربت داغ را به سفیده تخم مرغ افزوده و خوب هم بزنید.
- مخلوط را روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سفت و براق شود، هم بزنید.
- کره نرم شده را اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
خامه کره ایتالیایی را روی کیک خنک شده پخش کرده و سرو کنید.
نوش جان!
به کیکهای برانچ خوشآمدید! در این پست، دستور کیک برانچ بینظیر و آموزشی خامه کره ایتالیایی Man About Cake with Joshua John Russell را با هم مرور خواهیم کرد.
این کیک برانچ، ترکیبی عالی از طعمهای شیرین و ترش است که با رویه خامه کره ایتالیایی ابریشمی و سبک تکمیل میشود.
دستور کیک برانچ
مواد تشکیل دهنده:
- 1 1/2 فنجان آرد همه منظوره
- 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان کره (نرم شده)
- 1 3/4 فنجان شکر سفید
- 2 عدد تخم بزرگ
- 1 فنجان شیر ماست
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان زغال اخته یخ زده (یا تازه)
دستورالعمل:
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب کیک 9×13 اینچی را چرب کنید.
- در یک کاسه، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سبک شود.
- تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و پس از هر اضافه کردن، خوب بزنید.
- شیر ماست و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید و تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند، بزنید.
- زغال اخته را به خمیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
- خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید و به مدت 30-35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز خارج شود، بپزید.
- کیک را قبل از رویه زدن، بگذارید خنک شود.
آموزش خامه کره ایتالیایی
مواد تشکیل دهنده:
- 1 1/2 فنجان شکر سفید
- 1/4 فنجان آب
- 1/4 فنجان شربت ذرت سبک
- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- 1/2 فنجان کره (نرم شده)
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورالعمل:
- در یک قابلمه کوچک، شکر، آب و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید.
- روی حرارت متوسط، بجوشانید و هم بزنید تا شکر حل شود.
- دماسنج آب نبات را وارد مخلوط کنید و آن را تا دمای 240 درجه فارنهایت (115 درجه سانتیگراد) بجوشانید.
- در حالی که مخلوط شکر میجوشد، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه با همزن برقی بزنید تا سفت شود.
- به تدریج مخلوط شکر داغ را به سفیده تخم مرغ در حال هم زدن اضافه کنید.
- مخلوط را به مدت 5-7 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود و براق شود به هم زدن ادامه دهید.
- کره را یکباره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به خوبی مخلوط شود.
- عصاره وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
- خامه کره ایتالیایی را روی کیک خنک شده رویه بزنید و طبق سلیقه خود تزئین کنید.
این کیک برانچ فوقالعاده و خامه کره ایتالیایی ابریشمی آن، مطمئناً به یکی از موارد مورد علاقه شما تبدیل خواهند شد. از این دستور لذت ببرید و برای تهیه آن در خانه آماده باشید!
کیک برانچ با آموزش خامه کره ایتالیایی من در مورد کیک
با جاشوا جان راسل
مواد لازم برای کیک
برای کیک اسفنجی وانیلی:
۱ و ۱/۳ پیمانه آرد همه منظوره
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه کره، نرم شده
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۲ پیمانه شیر (یا شیر بدون چربی)
برای خامه کره ایتالیایی:
۱ پیمانه شکر
۱/۴ پیمانه آب
۱/۳ پیمانه سفیده تخم مرغ بزرگ (از ۳ تخم مرغ بزرگ)
۱ و ۱/۲ پیمانه کره، مکعبی و در دمای اتاق
دستورالعمل ها
برای کیک اسفنجی وانیلی:
1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
2. دو کف قالب گرد ۲۰ سانتی متری را چرب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید.
3. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
4. در یک کاسه بزرگ دیگر، شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.
5. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید.
6. عصاره وانیل را اضافه کنید.
7. به طور متناوب مواد خشک و شیر را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید، شروع و پایان با مواد خشک.
8. خمیر را به طور مساوی بین قالب های آماده شده تقسیم کنید.
9. به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان که در مرکز کیک فرو می رود تمیز خارج شود، بپزید.
برای خامه کره ایتالیایی:
1. در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را روی حرارت متوسط مخلوط کنید و به جوش بیاورید.
2. به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود و مخلوط شفاف شود.
3. در حالی که شربت پخت می شود، سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت هم بزنید تا سفت شود.
4. به تدریج شربت داغ را به سفیده های تخم مرغ بزنید، در حالی که به طور مداوم هم می زنید.
5. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط خنک و غلیظ شود.<
6. کره را به مکعب های کوچک برش دهید و کم کم به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و تا زمانی که کره کاملا مخلوط شود هم بزنید.
7. خامه کره را با رنگ مورد نظر خود رنگ آمیزی کنید (اختیاری).
برای مونتاژ کیک:
1. وقتی کیک ها خنک شدند، یک لایه خامه کره را روی یک لایه کیک قرار دهید.
2. لایه دیگر کیک را اضافه کنید.
3. روی کیک را با خامه کره باقی مانده بپوشانید و به دلخواه تزئین کنید.
درود بر همراهان همیشگی کیک برانچ
همراهان عزیز، در این قسمت از کیک برانچ با یک آموزش فوقالعاده از جاشوا جان راسل، سازنده و توسعهدهندهی برند Man About Cake در خدمت شما هستیم.
خامه کره ایتالیایی: یک راهنمای گام به گام
خامه کره ایتالیایی یک جایگزین عالی برای خامه کره سنتی است که با سفیده تخم مرغ درست میشود. این نوع خامه کره دارای طعمی لطیف، بافت نرمتر و ماندگاری طولانیتری است.
در این آموزش، جاشوا جان راسل به شما نشان میدهد که چگونه این خامه کره دلپذیر را به راحتی در خانه درست کنید.
مواد لازم:
– 1 فنجان شکر
– 1/4 فنجان آب
– 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
– 3 سفیده تخم مرغ
– 1 پوند کره بدون نمک نرم شده
دستورالعملها:
1. شکر، آب و کرم تارتار را در یک قابلمه متوسط با ته سنگین مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بجوشانید، گاهی اوقات هم بزنید، تا شکر کاملا حل شود و مخلوط به دمای 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برسد.
2. سفیده تخم مرغ را در یک کاسه همزن زده و با سرعت بالا هم بزنید تا قلههای سفت تشکیل شود.
3. مخلوط شکر داغ را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید، در حالی که همزن همچنان با سرعت بالا کار میکند. هم زدن را به مدت 5-7 دقیقه ادامه دهید تا مخلوط خنک شود و یک مرنگ براق و سفت تشکیل شود.
4. کره نرم شده را به مخلوط مرنگ اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. خامه کره شما آماده است.
از خامه کره ایتالیایی خود برای روکش یا فیلینگ کیک، کاپ کیک و سایر شیرینیها استفاده کنید. این خامه کره خوشمزه و همه کاره، هر دسر را به یک شاهکار تبدیل میکند.
آماده شوید برای یک سفر خوش طعم به دنیای دسرها با دستور العمل ویژه کیک برانچ از Man About Cake!
با راهنمایی استاد قنادی جاشوا جان راسل، ما شما را به ساختن یک شاهکار از کیک همراه با خامه کره ایتالیایی خوشمزه، که دهان شما را به آب خواهد انداخت، راهنمایی می کنیم.
دستور کیک پایه
مواد تشکیل دهنده:
۲ و ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ و ۱/۲ فنجان شکر
۱ فنجان ماست ساده
۱/۲ فنجان شیر
۱/۲ فنجان کره بدون نمک (نرم شده)
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
دستورالعمل:
۱. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. دو قالب ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و آرد بپاشید.
۲. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
۳. در یک کاسه جداگانه، شکر، ماست، شیر، کره و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۴. مخلوط مواد مرطوب را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. زیاد هم نزنید.
۵. خمیر را بین قالب های آماده شده تقسیم کنید و حدود ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، بپزید.
خامه کره ایتالیایی
مواد تشکیل دهنده:
۱ و ۱/۲ فنجان شکر
۱/۴ فنجان آب
۳ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
۱ پوند (۴۵۰ گرم) کره بدون نمک (نرم شده)
دستورالعمل:
۱. در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را با هم بجوشانید تا زمانی که شربت به دمای ۲۴۵ درجه فارنهایت (۱۱۸ درجه سانتیگراد) برسد (از یک دماسنج آب نبات استفاده کنید).
۲. در حین جوشیدن شربت، سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت و پفی شوند.
۳. وقتی شربت به دمای مناسب رسید، به آرامی در حالی که همزن کار می کند، آن را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا سرد شود و سفت شود.
۴. کره نرم شده را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود، حدود ۳-۴ دقیقه.
۵. خامه کره ایتالیایی آماده است و می توانید از آن برای تزیین کیک خود استفاده کنید.
آیا آمادهاید تا مهمانان خود را در برانچ بعدی خود با یک کیک برانچ خوشمزه تحت تأثیر قرار دهید؟ به جاشوا جان راسل، مرد پشت کیک، بپیوندید تا نحوه تهیه یک کیک برانچ مخصوص با روکش خامه کره ایتالیایی مخصوص خود را به شما آموزش دهد.
این کیک برانچ با بافت سبک و کرکی خود و طعم غنی بانی، موز و گردو، یک غذای عالی برای هر مناسبتی است. و با راهنماییهای گام به گام جاشوا، شما میتوانید یک خامه کره ایتالیایی براق و ابریشمی تهیه کنید که آن را به سطح جدیدی میبرد.
مواد لازم برای کیک برانچ:
برای کیک:
- 1 3/4 فنجان آرد همه منظوره
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان شکر
- 1/2 فنجان کره (نرم شده)
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان ماست ساده
- 1 فنجان پوره موز
- 1/2 فنجان گردو خرد شده
برای خامه کره ایتالیایی:
- 4 سفیده تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان شکر
- 1/2 فنجان آب
- 1 1/2 فنجان کره بدون نمک (در دمای اتاق)
دستور العمل کیک برانچ:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب 8 اینچی را چرب کرده و آردپاشی کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود، حدود 2 دقیقه. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هرکدام خوب بزنید. ماست و پوره موز را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط خشک را به تدریج به مخلوط مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. گردو را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و به مدت 40-45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو میرود تمیز بیرون بیاید، بپزید. بگذارید کیک در قالب به مدت 10 دقیقه خنک شود، سپس آن را روی یک توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
دستور العمل خامه کره ایتالیایی:
در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بجوشانید. مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی شربت شروع به غلیظ شدن کرد به جوشیدن ادامه دهید تا به دمای 240 درجه فارنهایت (115 درجه سانتیگراد) برسد که برای انجام این کار از دماسنج آب نبات استفاده کنید.
در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. شربت داغ را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ صاف، براق و کاملا خنک شود.
کره نرم را در یک کاسه بزرگ جداگانه قرار دهید. به تدریج سفیده تخم مرغ زده شده را به کره اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. هم زدن را ادامه دهید تا خامه کره سبک، پفکی و یکدست شود.
کیک کاملا خنک شده را با خامه کره ایتالیایی فراستی کنید. با میوه های تازه، آجیل یا هر تزئینی که دوست دارید تزیین کنید.