آموزش بدنسازی

کاپ کیک با 8 گل ساده با خامه کره

آیا به دنبال یک خوراکی خوشمزه و زیبا هستید که بتوانید بپزید؟ این کاپ کیک های گل خامه کره را درست کنید و از خوشمزه بودن آنها شگفت زده خواهید شد. از میان 8 گل مختلف می توانید انتخاب کنید تا یک دسته گل زیبا روی کاپ کیک های خود داشته باشید.

مواد لازم:

  • 1 بسته کیک منهای یک مخلوط کیک
  • 1 فنجان کره بدون نمک، نرم شده
  • 3 فنجان شکر پودر
  • 1/4 فنجان شیر
  • رنگ خوراکی (اختیاری)

برای گل ها:

گل رز

1 قاشق غذاخوری خامه کره را در کیسه شیرینی با نوک ستاره قرار دهید. از وسط کاپ کیک شروع کرده و یک دایره کوچک خامه کره ایجاد کنید. سپس، یک دایره بزرگتر در اطراف دایره اول ایجاد کنید. این کار را تا زمانی که گل رز کامل را ایجاد کنید، ادامه دهید.

آفتاب گردان

1 قاشق غذاخوری خامه کره را در کیسه شیرینی با نوک ستاره قرار دهید. یک دایره کوچک خامه کره در مرکز کاپ کیک ایجاد کنید. سپس، چند خط کوتاه و عمودی در اطراف دایره ایجاد کنید. این کار را تا زمانی که گل آفتاب گردان کامل را ایجاد کنید، ادامه دهید.

اگر دوست دارید خود را در خانه سرگرم کنید، پختن و تزئین کاپ کیک یک فعالیت عالی است.

در این مطلب به شما خواهیم گفت که چگونه با تزئین کیک با خامه کره گل های ساده و زیبا درست کنید.

لوازم مورد نیاز

برای تهیه گل های خامه کره، به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:

  • خامه کره پایه
  • رنگ کننده خوراکی
  • قیف شیرینی پزی
  • ماسوره های مختلف (ماسوره گلبرگ، ماسوره برگ و ماسوره ستاره ای)
  • چاقو یا کاتر پیتزا
  • کفگیر

طرز تهیه

ابتدا خامه کره پایه را مطابق دستورالعمل تهیه کنید.

خامه کره را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ خوراکی اضافه کنید. رنگ ها را خوب مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه خود برسید.

8 گل ساده با خامه کره برای کاپ کیک

آیا به دنبال ایده های خامه کره برای تزئین کاپ کیک های خود هستید؟ این 8 گل ساده با خامه کره، ایده آل برای تزئین کاپ کیک هستند و هر کسی می تواند آن ها را بسازد، حتی مبتدیان!

ابزار و مواد مورد نیاز:

خامه کره (در رنگ های مختلف)

کیسه شیرینی پزی

ماسوره گل

قیچی یا چاقو

دستورالعمل ها:

1. کیسه شیرینی پزی را آماده کنید: کیسه شیرینی پزی را آماده کنید و ماسوره دلخواه خود را وصل کنید.

2. خامه کره را داخل کیسه بریزید: خامه کره را در کیسه شیرینی پزی قرار دهید و آن را به پایین فشار دهید تا هوا خارج شود.

3. گل رز: گل رز را با حرکت دایره‌ای و فشار دادن بیرون ایجاد کنید. سپس انتهای آن را بچسبانید.

4. گل پنج پر: با فشار متوسط، پنج دایره را در یک دایره کوچک قرار دهید. سپس در مرکز فشار دهید تا گلبرگ ها شکل بگیرند.

5. گل نیلوفر آبی: با یک دایره کوچک شروع کنید و سپس گلبرگ ها را با حرکت دایره‌ای و فشار بیشتر ایجاد کنید.

6. گل مروارید: یک نقطه کوچک را روی سطح کاپ کیک فشار دهید و سپس با یک حرکت دورانی کوچک، آن را به سمت بیرون بکشید.

7. گل آفتابگردان: دایره ای از گلبرگ های نوک تیز با فشار متوسط ایجاد کنید. سپس وسط آن را با استفاده از ماسوره کوچکتر و رنگ تیره تر تزئین کنید.

8. گل بابونه: با یک گل وسط دایره ای کوچک شروع کنید و سپس گلبرگ ها را با حرکت رفت و برگشتی کوتاه شکل دهید.

با استفاده از این 8 گل ساده با خامه کره، کاپ کیک های شما به آثاری هنری و اشتهاآور تبدیل خواهند شد.

درست کردن کاپ کیک با 8 گل ساده با خامه کره یک کار بسیار آسان و جذاب است که می توانید در خانه خود به راحتی انجام دهید.

این کاپ کیک های خوشمزه و زیبا برای هر مناسبتی از جمله تولد، مهمانی و دورهمی با دوستان مناسب هستند.

مواد لازم برای تهیه خمیر کاپ کیک:

آرد سفید: 2 لیوان

شکر: 1 لیوان

بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

ماست: 1 لیوان

روغن مایع: 1/2 لیوان

تخم مرغ: 2 عدد

وانیل: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه خامه کره:

کره نرم: 1 لیوان

پودر قند: 2 لیوان

شیر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

رنگ خوراکی به دلخواه

طرز تهیه خمیر کاپ کیک:

همه مواد خشک (آرد، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک) را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، ماست، روغن، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مخلوط مواد خشک را به مخلوط مواد تر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و تقریبا غلیظ به دست آید.

خمیر را در قالب های کاپ کیک که با کاغذ روغنی پوشانده شده اند بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

کاغذ روغنی را از کاپ کیک ها جدا کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند.

طرز تهیه خامه کره:

کره نرم را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی هم بزنید تا سبک و پوک شود.

به تدریج پودر قند را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خامه یکدست شود.

شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. اگر خامه خیلی سفت شد، شیر بیشتری اضافه کنید و اگر خیلی نرم شد، پودر قند بیشتری اضافه کنید.

رنگ خوراکی دلخواه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

خامه کره را به سلیقه خود روی کاپ کیک ها تزئین کنید و با گل های خامه ای زیبا آن ها را بیارایید.

کاپ کیک های خوشمزه و زیبا با گل های خامه کره ای ساده

کاپ کیک ها از آن شیرینی های جذاب و خوشمزه ای هستند که می توانید در مهمانی ها و دورهمی ها درست کنید و از سرو کردن آن ها لذت ببرید. یکی از جذاب ترین بخش کاپ کیک ها، تزیین زیبای آن هاست.

گل های خامه کره ای ساده

امروز می خواهیم طرز تهیه کاپ کیک های زیبا که با گل های خامه کره ای ساده تزیین شده اند را به شما آموزش دهیم.

برای تهیه این کاپ کیک ها اصلا نیازی به قالب گرد و مخصوص کاپ کیک ندارید و می توانید از قالب مافین یا حتی لیوان های نسوز کوچک استفاده کنید.

مواد لازم

برای تهیه کاپ کیک:

  • 1 و 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 پیمانه کره (به دمای محیط رسیده)
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه شیر

برای تهیه خامه کره:

  • 1 پیمانه کره (به دمای محیط رسیده)
  • 3 پیمانه شکر قنادی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری شیر

کاپ‌کیک با 8 گل رز ساده با خامه کره

کاپ‌کیک‌های خوشمزه با تزئینات خامه‌ای گل رز، یک انتخاب عالی برای هر مناسبتی هستند. این دستور العمل ساده و مرحله به مرحله شما را راهنمایی می‌کند تا یک شاهکار زیبا و خوشمزه ایجاد کنید.

مواد لازم کاپ کیک

1 فنجان آرد همه منظوره

1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین

1/4 قاشق چایخوری نمک

1/2 فنجان کره بدون نمک، نرم شده

1 و 1/2 فنجان شکر گرانول

2 تخم مرغ بزرگ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 فنجان شیر

مواد لازم خامه کره

1 فنجان کره بدون نمک، نرم شده

3 فنجان پودر قند

1/4 فنجان شیر

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستورالعمل کاپ کیک

فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

یک قالب کاپ کیکی 12 تایی را با فنجان های کاغذی بپوشانید.

در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفکی شوند.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن به خوبی بزنید.

عصاره وانیل را اضافه کنید.

به طور متناوب مواد خشک و شیر را به مخلوط کره اضافه کنید، از مواد خشک شروع کنید و به پایان برسید.

مایه را حدود 2/3 از ارتفاع فنجان های کاغذی بریزید.

کاپ کیک ها را به مدت 18-20 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان تمیز از مرکز آن ها خارج شود بپزید.

کاپ کیک ها را روی یک توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

دستورالعمل خامه کره

در یک کاسه بزرگ، کره و پودر قند را با هم بزنید تا سبک و پفکی شوند.

شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه صاف و براق شود.

تزئین کاپ کیک

خامه کره را به کیسه شیرینی با ماسوره گل رز منتقل کنید.

روی هر کاپ کیک یک گل رز ایجاد کنید: از مرکز شروع کنید و به صورت دایره‌ای به بیرون فشار دهید.

می‌توانید با شکوفه‌های کوچک‌تر یا برگ‌های سبز شکری تزئین کنید.

کاپ کیک با 8 گل ساده با خامه کره

مواد لازم

برای کیک:

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان کره نرم
  • 3/4 فنجان شکر گرانول
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 فنجان دوغ
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

برای خامه کره:

  • 1/4 فنجان کره نرم
  • 1/4 فنجان پودر قند
  • 1 قاشق غذاخوری شیر
  • رنگ خوراکی دلخواه (اختیاری)

برای تزئین:

  • اسپریل یا کیسه قنادی
  • مایه گل خوراکی (اختیاری)

طرز تهیه

تهیه کیک:

  1. فر را تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. قالب مافین 12 عددی را با کاغذ کپسولی بپوشانید.
  3. در یک کاسه کوچک، آرد، پودر خمیرمایه، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید.
  4. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را بزنید تا سبک و پفکی شود.
  5. تخم مرغ را مخلوط کرده و سپس دوغ و عصاره وانیل را اضافه کنید.
  6. مواد خشک را به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  7. مایه کیک را به طور مساوی بین قالب های مافین تقسیم کرده و به مدت 18-20 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید، بپزید.

تهیه خامه کره:

  1. در یک کاسه کوچک، کره و پودر قند را با هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
  2. شیر را به تدریج اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
  3. اختیاری: برای ایجاد رنگ، رنگ خوراکی اضافه کنید.

تزیین:

  1. با استفاده از اسپریل یا کیسه قنادی، خامه کره را به صورت گل روی کاپ کیک های خنک شده تزئین کنید.
  2. اختیاری: می توانید برای واقعی تر کردن آن، مایه گل های خوراکی را به مرکز گل ها اضافه کنید.

در دنیای شیرینی پزی، کاپ کیک ها جایگاه ویژه ای دارند. این شیرینی های کوچک و خوشمزه، همواره مورد علاقه مهمانان و حتی خود ما هستند. اگر به دنبال یک ایده زیبا و متفاوت برای تزئین کاپ کیک های خود هستید، در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاپ کیک با 8 گل ساده با خامه کره را به شما آموزش دهیم.

این گل هاب خامه ای، به راحتی قابل تهیه هستند و ظاهری بسیار زیبا و جذاب به کاپ کیک های شما می بخشند. با تهیه این کاپ کیک ها، می توانید مهمانان خود را شگفت زده کنید و یک خاطره شیرین برای آنها رقم بزنید.

مواد لازم برای کاپ کیک

برای تهیه خمیر کاپ کیک، به مواد زیر نیاز دارید:

– 1 و 1/2 پیمانه آرد همه منظوره

– 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر

– 1/2 قاشق چایخوری نمک

– 1/2 پیمانه کره بدون نمک (نرم شده)

– 3/4 پیمانه شکر

– 2 عدد تخم مرغ بزرگ

– 1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

– 1 پیمانه شیر

مواد لازم برای خامه کره

برای تهیه خامه کره، به مواد زیر نیاز دارید:

– 1 پیمانه کره بدون نمک (نرم شده)

– 3 تا 4 پیمانه پودر قند

– 2 قاشق غذاخوری شیر

– 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

– رنگ خوراکی (اختیاری)

طرز تهیه خمیر کاپ کیک

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

2. قالب کاپ کیک را با کاغذ کپسول بپوشانید.

3. در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

4. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود.

5. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ، خوب هم بزنید.

6. عصاره وانیل را اضافه کنید.

7. به طور متناوب، مواد خشک و شیر را به مخلوط کره اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. زیاد هم نزنید.

8. خمیر را به طور مساوی بین کپسول های کاپ کیک تقسیم کنید و به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان فرو رفته در مرکز کاپ کیک ها تمیز بیرون بیاید، بپزید.

9. کاپ کیک ها را از فر خارج کنید و بگذارید روی توری فلزی خنک شوند.

طرز تهیه خامه کره

1. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود.

2. به تدریج پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کره یکدست شود.

3. شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

4. در صورت تمایل، رنگ خوراکی اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ مورد نظر به دست آید.

5. خامه کره را به قیف مخصوص قنادی منتقل کنید و سری شکوفه دار را به آن وصل کنید.

نحوه تزئین کاپ کیک

1. وقتی کاپ کیک ها کاملا خنک شدند، به کمک قیف و سری شکوفه دار، خامه کره را به شکل گل روی کاپ کیک ها تزئین کنید.

2. می توانید از رنگ های مختلف خامه کره استفاده کنید تا گل ها رنگارنگ و جذاب شوند.

3. کاپ کیک ها را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خامه کره سفت شود.

4. کاپ کیک های شما با 8 گل ساده با خامه کره آماده سرو هستند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا